Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Buhalteris (-ė)
Gerbiamas Vadove,
Esu grįžusi iš užsienio ir ieškau darbo Finansuose. Šiuo metu studijuoju Vilniaus kolegijoje nuotoliniu būdu, ten įgisių Verslo vadybos profesinis bakalauras specialybę, pakraipa – buhalterinė apskaita. Taip pat esu baigusi užsienyje Buhalterinės apskaitos kursus ir igijusi darbo patirties pagal specialybę. Esu tikra, kad įgytos žinios galėtų pagelbėti jūsų įmonei.
Esu kruopšti, atsakinga ir lanksti asmenybė. Patikėtas užduotis visuomet atlieku iki galo. Imuosi iniciatyvos atliekant įvairias užduotis ir jas visas atlieku atsakingai.
Aš galiu dirbti kolektyve, nes man patinka bendrauti su žmonėmis. Aš mėgstu naujus iššūkius ir siekiu įgyti kuo daugiau žinių. Atliekant užduotis susikoncentruoju darbui ir esu pastabi. Sugebu aiškiai ir efektyviai reikšti mintis žodžiu ir raštu.
Kaip jau minėjau savo CV, mano specialybė yra Buhalteris tad įgytas teorines žinias galėsiu pritaikyti atliekant patikėtas užduotis. Praktinės patirties įgijau taip pat studijuodama: rengiau bei vykdžiau įvairius projektus. Puikiai kalbu angliškai ,rusiškai ir lenkiškai. Turiu puikius darbo kompiuteriu įgūdžius.
Dėkoju už Jūsų laiką svarstant mano kandidatūrą. Lauksiu Jūsų atsakymo.
Pagarbiai,
Aliona Kamliauskienė
Vilnius
500 (Atlyginimas į rankas)