Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Administratorius (-ė)
Turiu praktinių įgūdžių dirbti uosto ir krovinių logistikos programomis „KIPIS“, „LIS“, „AUTOSTORE“.
Dirbdama Uab „Kintai“ sukūriau svetainę, dizainas generavimas ir administravimas „WIX“ sistemoje – Administravau „PAYSERA“ bilietų platinimo sistemą, prižiūrėjau pardavimų srautus.
Atliekant praktiką KVJUD, įgijau praktikos dirbant su laivybos uoste valdymo informacine sistema „LUVIS“, uosto akvatorijos stebėjimo sistema, įmonės duomenų bazėmis, archyvu.
Moku naudotis „SPSS“ statistinių duomenų apdorojimo sistema, esu atlikus keletą rinkos tyrimų naudojantis SPSS rašant kursinius darbus.
Gebu naudotis programine įranga, naudotis internetu. Puikiai moku naudotis „Microsoft Office“ programomis (WORD, EXCEL IR POWERPOINT).
Gebu bendradarbiauti su reklamos specialistais kuriant prekės ar paslaugos reklaminę platformą.
Šilutės mažųjų laivų uoste organizavau uosto infrastruktūros gerinimo darbus bendradarbiaujant su savivaldybe ir projektu. Koordinavau statinių ir įrengimų neįgaliesiems išdėstymą ir integravimą į uosto infrastruktūrą. Organizavau uosto patalpos remontą. Uoste organizavau iniciatyvias veiklas susijusias su uosto žinomumo didinimu.
Organizavau uosto infrastruktūros tobulinimo projektų įgyvendinimą. Tarpininkavau ir bendradarbiavau viešųjų ryšių srityje, su savivaldybėmis ir įmonėmis.
UAB „Kintai“ visą sezoną administravau 90-vietį keltą, kurio reisai vykdavo kasdien, turėjau organizuoti keleivių srautą, vienu metu suorganizuodavau kelis reisus keliais laivais, organizuodavau keleivių susodinimus ir bilietų patikrinimo kontrolę, organizavau laive esančio baro prekybą, apskaitą. Vadovavau uosto apsaugos personalui tam kad kasdien, vyktų sklaidus bilietų pardavimas, kelto išlydėjimas ir priėmimas.
Sugebu bendrauti su sudėtingo charakterio žmonėmis. Dirbant VŠĮ „Taikos kelias“, tarpininkaujant su įvairiomis įmonėmis ir įstaigomis paramai gauti, ir bendraujant su socialiai atskirtais ir palaužtais žmonėmis įgavau psichologinio atkaklumo atlaikyti įtampą kuri gali kilti bendraujant.
Straipsnių autorė „Miesto naujienos“, Projekto „Socialiniai Rašiniai“ savanorė.
Funkcijos: gebu kurti, rašyti, redaguoti straipsnius, verslo ir biografinio pobūdžio žanrais.
Mano autoriniai darbai: miestonaujienos savanorekristinavaigauskaite
Klaipėda
700 (Atlyginimas į rankas)