Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Administratorius (-ė)
Mano vardas Inga, šiuo metu esu studentė, studijuoju Įmonių ir įstaigų administravimą Kauno kolegijoje. Ateityje norėčiau dirbti pagal savo studijuojamą profesiją, o karjerą pradėti noriu jau dabar. Administravimo specialybė man atrodė patraukli jau daug metų, keliaudama neretai matydavau dirbančias administratores įvairiuose viešbučiuose, ar kitose įmonėse ir įsivaizduodavau save. Tokia darbo pozicija man patinka dėl dažniausiai gerų darbo sąlygų, bendravimo su klientais, atsakingais pavestais darbais. Trumpai papasakosiu apie savo įgytą patirtį skirtingo pobūdžio darbuose.
Pirmąjame darbe pradėjau dirbti 16-kos metų, tapau sandėlininke UAB "Nemuno vaistinė". Čia dirbau vasarą, kadangi dar buvau moksleivė. Praėjus mokslo metams vėl pradėjau ieškoti darbo ir ilgai netrukus įsidarbinau UAB "Kontera", ši įmonė prekiauja gėlėmis, taigi dirbau su kasa, prižiūrėjau gėles, bendravau su klientais. Paskutinis darbas buvo 2018 metų vasarą, kuomet turėjau progą išvykti į užsienį ir įgyti dar kitokios patirties. Įsidarbinau Didžiojoje Britanijoje esančioje įmonėje "Summit Recruitment", buvau aptarnaujantis personalas/padavėja. Dirbau įvairiose 5 žvaigždučių viešbučiuose, vestuvėse bei pokyliuose.
Įvairiose darbo vietose įgijau skirtingos patirties, pirmąjame darbe išmokau greitai orientuotis aplinkoje, dirbi greitai ir atsakingai. Antrasis darbas reikalavo kruopštumo, malonaus bendravimo su klientais, bei atsakomybės, kadangi turėjau dirbti su pinigais. Taigi šis darbas išmokė suprasti klientų poreikius, patarti jiems, maloniai bendrauti ir sukurti klientui jaukią atmosferą. Paskutinis darbas parodė dar kitokią patirtį. Teko bendrauti su įvairaus rango žmonėmis, todėl teko turėti ne tik malonią, tačiau ir kartoką patirtį. Taigi visų pirma šis darbas išmokė būti kantria ir etiška net pačiose nemaloniausiose situacijose, stengtis suvaldyti situaciją, daryti viską, ką galima geriau klientui. Taip pat išmokau dirbti komandoje ir visų svarbiausia, turėjau galimybę pagilinti anglų kalbos žinias, bei pabendrauti su skirtingų tautų žmonėmis.
Kaunas
100 (Atlyginimas į rankas)