Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Administratorius (-ė)
Kreipiuosi į Jus, siūlydama savo kandidatūrą Administratoriaus pozicijai užimti. Pastaruoju metu dirbau Odontologijos klinikoje ir Swedbank, AB Dokumentų administratore pagal terminuotą darbo sutartį. Labai norėčiau ir toliau dirbti administracinį darbą, nes yra mano svajonių darbas (jaučiu, jog dirbau prasmingą darbą puikiame ir draugiškame kolektyve; tobulėjimo, augimo, dviračių sporto organizuojamų renginių galimybes (dalyvavau 5-iuose po 50 km. maratonuose, kur laimėjau prizines vietas), šalia namai). Tikiu ir viliuosi į naują darbą įnešiu šiltą atmosferą, darbais ir idėjomis prisidėti prie Jūsų įmonės sėkmingo vystymosi.
Manau svarbiausia ką verta akcentuoti yra mano darbo patirtis. 20 metų dirbant dujų bendrovėje įgijau įvairiapusės patirties: dokumentų administravimo bei bendravimo su klientais srityse, o studijuodama – teisinių žinių. Dirbant Banke teko pritaikyti studijų metu įgytas ir teisines žinias. Man svarbios vertybės - atvirumas, paprastumas ir rūpestingumas, turiu puikius planavimo ir darbo organizavimo įgūdžius, pozityvų ir atsakingą požiūrį į darbą, o taip pat esu iniciatyvi, komunikabili, mėgstu ir gebu dirbti komandoje ir savarankiškai; prisitaikau bet kokio amžiaus kolektyve.
Todėl, prašau, jei mano kandidatūra priimtina, informuokite mane, atvyksiu į pokalbį bet kuriuo Jums patogiu laiku, arba į visus Jūsų klausimus atsakysiu tel. 8 699 87101.
Ačiū už skirtą laiką.
Vilnius
700 (Atlyginimas į rankas)