Portale įdiegti slapukai. Naršydami toliau, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.
Sutinku
Atgal į darbuotojų sąrašą
Administratorius (-ė)
Mane sudomino minėtas pasiūlymas, nes tai yra galimybė dirbti Jūsų įmonėje ir pritaikyti mano žinias ir įgytą patirtį įgyvendinant Jūsų įmonės tikslus.
Jūsų siūlomas darbas atitinka mano kvalifikaciją: daugiausiai praktinės patirties turiu bendravimo su interesantais ir klientų informavimo srityse. Turiu didelę patirtį administravimo srityje, gerai išmanau raštvedybos taisykles, susipažinusi su Lietuvos Respublikos įstatymais, Lietuvos Vyriausybės nutarimais, Lietuvos archyvų departamento teisiniais aktais ir kitais dokumentais, reglamentuojančiais personalo darbą, su darbo ir administraciniu kodeksu. Turiu patirties gamyboje (dirbau Žemės ūkio gamykloje VĮ "Neris" programuotoja), todėl turiu patirties ir kompetencijų, dirbant su žmonėmis, organizacinėje veikloje. Išmanau dalykinio bendravimo, etiketo taisykles. Geri darbo kompiuteriu įgūdžiai. Turiu patirties dirbant su elektronine DVS (dokumentų valdymo sistema debesyje).
Kvalifikaciją kėliau Pramonės ir prekybos amatų rūmų bei Juriskonsultantų organizacijos, UAB „Ekonomikos mokymo centro“ , UAB „Pačiolio“ ir kt. rengiamuose seminaruose. Manau, kad mano praktinė patirtis administravimo srityje, bei įgyta patirtis bendraujant su žmonėmis, įgytos žinios leis profesionaliai atlikti Jūsų siūlomo darbo užduotis.
Neabejoju, kad mano žinios, įgūdžiai, praktinė darbo patirtis bei asmeninės savybės, tokios kaip komunikabilumas, sugebėjimas greitai įsisavinti žinias, atsakingumas, greita orientacija, paslaugumas gali būti sėkmingai panaudoti Jūsų organizacijos veikloje.
Dėkoju jei susidomėjote mano kandidatūra. Maloniai lauksiu Jūsų atsakymo ir susitiksiu Jums patogiu metu.
Pagarbiai,
Rima Jakubėnienė
Vilnius
500 (Atlyginimas į rankas)